Meseház

Békési Úti Közösségi Házak

Hasznos oldalak


Tételek # 
# Webhely Találatok
1   Link   Békéscsaba Megyei Jogú Város Hivatalos Honlapja
A közel 64 ezer lakosú Békéscsaba Magyarország dél-keleti határán, Budapesttől mintegy 200 km-re található. Békés megye legfontosabb közúti és vasúti csomópontja, autóval, vasúton, nemzetközi közforgalmi és sportrepülőtere révén akár közvetlenül repülőgéppel is megközelíthető. (...)
1039
2   Link   Ifjúsági Ház és Általános Társaskör
A Békéscsabai Ifjúsági Ház és Általános Társaskör 1969. óta működik. Ifjúsági és úttörőházként kezdte tevékenységét, így az elmúlt évtizedekben az ifjúsági korosztály számára szervezte rendezvényeit. A '90-es évek óta a gyerektől a felnőtt korosztályig mindenki találhat programot, közösséget az idelátogatók közül. Az utóbbi években koncentráltan jelent meg a közösségek, csoportok, önsegítő kezdeményezések támogatása, létrejöttük, működésük feltételeinek segítése. (...)
1419
3   Link   Hagyományok Háza
a Kárpát-medencei néphagyomány ápolására és továbbéltetésére létrehozott nemzeti intézmény, melyet a Nemzeti Kulturális Örökség minisztere 2001. január elsején alapított. A Hagyományok Háza szolgáltató központ. Három nagy egysége eltérő eszközökkel, de egyazon céllal és elkötelezettséggel várja a népi kultúra, a hagyomány iránt érdeklődő nagyközönséget és a szakmabelieket, akik útmutatásért, vagy segítségért keresik fel intézményünket. (...)
899
cSg Webműhely